MERKEN

Wolvenberg kiest bewust voor een beperkt aantal merken fietskleding en –accessoires.
Op die manier kunnen we de merken de nodige aandacht geven en samen met u, onze partners, een groeiscenario waar maken. De merken die we voeren, voeren we steeds exclusief zodat we effectief een meerwaarde kunnen creëeren voor onze dealers. Enkel merken die een verschil maken in de fietswereld komen in aanmerking voor onze portfolio.

In haar 40-jarig bestaan heeft Wolvenberg uiteraard verschillende merken in de BeNeLux-markt neer gezet. Toch is de merkenportefeuille de laatste 10 jaar erg stabiel.
Sportful en Roeckl zijn al meer dan 20-jaar onder dak bij Wolvenberg en zijn de enige merken die al aanwezig waren bij de overname door de huidige aandeelhouder in 1999. Die overname was het startschot om Wolvenberg uit te bouwen tot het bedrijf dat het vandaag is. SealSkinz werd in 2002 toegevoegd en na een onderbreking in de jaren 90 kwam in 2006 ook Castelli terug aan boord. Sinds begin 2017 verrijkt het Italiaanse Enervit onze portfolio en werd het partnership met uvex na een korteonderbreking terug opgezet. Alpinestars is de jongste telg in de Wolvenberg familie. Deze toevoeging is een duidelijke intentieverklaring dat we naast het road segment, waar we traditioneel sterk in zijn, ons ook meer willen focussen op de mountainbikers van de BeNeLux.