De nieuwe generatie wielrenners en amateurs wordt geïnspireerd met hun tagline “ How much effort do you give”. Hier dragen ongetwijfeld 2 fantastische ambassadeurs veel aan bij: 3-voudig Wereldkampioen wielerennen Peter Sagan en de alleenheerser in het veldrijden Mathieu Van Der Poel. Beiden geven zich steeds de volle 100 procent tijdens wedstrijden en strijden steeds voor de zege. Met hun Speedtrap, S2 of Speedcraft op hun hoofd domineren ze wedstrijden en verzorgen ze het spektakel, zowel tijdens als na de koers.

De brillen worden ontworpen in San Diego terwijl de productie plaastvindt in Europa. Dat het merk innovativiteit hoog in het vaandel draagt is een understatement. Nieuwste ontwikkeling is de Speedcraft AIR, een model waar het verlengde neusstuk met magneetjes de luchttoevoer via de neus optimaliseert.

Naast de Performance-lijn bestaat het assortiment ook uit een assortiment Active Lifestyle brillen met namen zoals de Blake, Hudson en Type-S.

Het prestigieuze merk grossiert ook in het bedenken en ontwerpen van uitzonderlijke modellen. De limited edition collectie voor Peter Sagan in 2018 was een schot in de roos. Daarnaast veroverde de S2 Cadence de harten van menig fietser.