In extreme weercondities zijn onze ledematen steeds het eerste slachtoffer. Dankzij de ontwikkeling van een gepatenteerd waterdicht en ademend membraan heb je met de producten van Sealskinz de juiste bondgenoot om de strijd tegen de natuurelementen te overwinnen. De producten zijn gemaakt uit pure noodzaak: de noodzaak om als eerste buiten te staan en als laatste terug binnen te komen, de noodzaak om het natte en koude weer te trotseren, de noodzaak om prestaties te leveren en je te beschermen.

Het Britse bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring op vlak van ontwikkeling en heeft altijd samengewerkt met atleten in verschillende sporten. Dankzij hun feedback zijn ze gekomen tot het assortiment dat ze vandaag aanbieden.

Sealskinz handschoen

THE TRIBE MEMBER

Het stamlid is een geboren leider en voelt zich helemaal thuis in de natuur, ongeacht de weersomstandigheden, de ondergrond of de aard van de activiteit. Het voornaamste doel van het stamlid is excelleren in één specifieke activiteit, hij wil de beste worden in zijn discipline.

Deze sporters zijn vaak lid van een club of beleven hun passie samen met andere lotgenoten. Maar vaak beleven ze hun sport op hun eentje of in kleine groepjes en moeten ze urenlang buiten trainen, ongeacht de omstandigheden.

Activiteiten; wielrennen – mountainbiken – veldrijden – marathonlopen – muurklimmen – triatlon – bergbeklimmen – rotsklimmen – wintersport – rafting – kajakken – parcours

Sealskinz handschoen

THE EXPLORER

De ontdekker voelt zich deel van de natuur rondom hem en zoals de naam doet vermoeden houdt hij van ontdekken. Hij voelt een emotionele connectie met zijn verschillende activiteiten, eerder dan een verlangen om in één discipline te excelleren.

Hoewel de fysieke aard van de activiteit geen rechtstreekse motivator is voor de ontdekker, is het een handige bijkomstigheid. Ontdekkers willen de natuur vooral als facilitator gebruiken om de knop eventjes af te zetten, te relaxen en tijd te spenderen met vrienden en familie.

Activiteiten; De hond uitlaten – joggen – vogelspotten – wandelen – natuurfotografie – met de fiets naar het werk – kamperen – een bergwandeling – reizen

Sealskinz handschoen

THE ADVENTURER

De avonturier geniet met volle teugen van het leven en stimuleert zichzelf continu op fysiek vlak. Avonturiers kunnen helemaal opgaan in hun passie en het voordeel ze daarbij hebben in functie van hun gezondheid.

Herinneringen voor het leven beleven en op zoek gaan naar de adrenaline is een rode draad doorheen het leven van de avonturier.

Activiteiten; joggen – trainen voor een loopwedstrijd – hiking – zeiltochten maken – bergbeklimmen – rafting – wintersport – vissen – fietsen