WOLVENBERG
TEAM

Onze 19 medewerkers vormen een (h)echt team. Samen met onze klanten gaan we de uitdagingen van de moderne retail aan.
Op regelmatige tijdstippen overleggen we, zowel formeel als informeel. Telkens proberen we als team onze banden te versterken, informatie uit te wisselen en
onze doelstellingen aan te scherpen.
Ons hoofdkwartier in Kontich, bij Antwerpen heeft alle troeven in handen om er ons echt thuis te voelen en vormt de uitvalsbasis voor onze talrijke lunchtime rides om alles waar we over schrijven uitvoerig te testen.

Sales

Koen Van Lint

Sales Manager

Arno Van Kommer

Key Account & Business Development Manager

Alex Hopchet

Sales Advisor

Alex is de grondigste sales advisor die we in huis hebben. Hij maakte in no-time zijn wijdse sector van Antwerpen, Limburg, Wallonië en Luxemburg tot de zijne. Tot nader orde beschouwt hij zijn klanten als zijn kindjes en gaat voor hen door het vuur. Stel een vraag aan Alex en he’ll make it happen. Zijn grote droom is om zich ooit zonder schroom volwaardig triathleet te mogen noemen.

Mike Meuwis

Sales Advisor

Mike heeft West-België onder zijn hoede. Hij is de nieuwste aanwinst binnen het Sales Team. Hij is gepassioneerd door de fiets en alles daaromheen. Naast het fietsen spendeert Mike graag tijd met zijn familie en vrienden. Zijn bucketlist bestaat nog uit tal van sportieve uitdagingen zowel op als naast de fiets.

Finance, HR & Office Management

Katrin Van Ermengem

Finance & HR Manager

Katrin is de HR & Finance manager van Wolvenberg. Ze is verantwoordelijk voor ons personeelsbeleid en de boekhouding.
Uiteraard waakt ze, streng maar rechtvaardig, over een gezonde financiële structuur.
Op het vlak van personeelsbeleid zorgt zij voor alle elementen die noodzakelijk zijn om de beste mensen niet alleen aan te trekken maar ook bij Wolvenberg te houden. Als geen ander begrijpt zij het DNA van de echte “Wolvenbergers”.

Christiane Lams

Office Assistant

Brand Building

Mark Heylen

Zaakvoerder

Sinds 1999 leidt Mark Wolvenberg. Een gezonde passie voor de fiets combineert hij met strategisch inzicht in de markt. Hij gelooft in een duidelijke keuze voor selectieve distributie en in een sterk partnership met zowel klanten
als leveranciers.

Manu Verhelst

Marketing Manager

Manu heeft de meeste merken al eens onder zijn hoede gehad en is dan ook de geknipte persoon om de dagdagelijkse leiding op te nemen van het marketing departement. Naast het reilen en zeilen van de brand
builders waakt hij ook over het uitbouwen van Sportful.

Hannes Goddaert

Brand Builder Sportful, Born, Sealskinz & uvex

Yoni Peeters

Digital Brand Builder

Wonderwoman met een computer. Yoni beheert niet alleen onze website en webshop en het functioneren van de Squadra Velo webstek, ze is tevens verantwoordelijk voor alles wat met social media te maken heeft.
Vakkundig zet ze de ideeën van onze Brand Builders om in succesvolle Facebook- of Instagramcampagnes. Ze zet ook haar beste beentje voor om jullie winkelpunten mee te betrekken in onze commerciële uitingen.

Dries De Cock

Junior Brand Builder

Damien Raes

Grafisch vormgever

Squadra Velo

Kira Tjurina

Customer Care Medewerker

Robert Rokven

Teamwear Expert Nederland

Aan ervaring geen gebrek bij Robert. De afgelopen 12 jaar was hij werkzaam als zelfstandig ondernemer in de sportretail. Samen met zijn passie voor fietsen zet hij deze ervaring in om in Nederland de teamkleding van Castelli en Sportful nog beter op de kaart te zetten. Robert zorgt in elke stap van het proces voor de nodige ondersteuning.

Laetitia Theus

Teamwear Expert

Customer Care

Toon Geukens

Operations Manager

Als klant komt u met Toon niet zo heel vaak in contact. Hij leidt zowel het magazijn als onze klantendienst naar de juiste processen en structuren. Dankzij een continu verbetertraject slagen we erin om ons Serviceniveau jaar na jaar nog te verbeteren. Toon heeft een verleden in de logistiek en is ook qua IT één van de drijvende krachten.

Arno De Pauw

Customer Care Medewerker

Linda Michiels

Magazijnbediende

Linda is een vrouw van weinig woorden, maar ze verzet wel bergen werk. Een verse container vanuit Italië of een nieuwe zending vanuit Engeland zijn voor Linda als gesneden koek. Ze zorgt er minutieus voor dat u krijgt wat u vraagt!

Liesbeth Leten

Inkoop Medewerker

Liesbeth scoort een driepunter op het vlak van stockbeheer en inkoopbeheer. Ze verwerkt de administratie van de inkomende goederenstroom, Uw pre-orders en zorgt ervoor dat onze voorraad tijdig aangevuld wordt.

Sander De Pooter

Magazijnbediende