Premio Bibshort – Verbazingwekkend comfort!

Wanneer je een comfortabel gevoel op de fiets wil hebben, of het nu om een lange weekendrit, een wedstrijd of Gran Fondo gaat, is de juiste Bibshort van essentieel belang. De perfecte Bibshort zal je benen voorzien van de juiste balans aan comfort en ondersteuning.

Met de Premio Bibshort heeft Castelli de meest comfortabele broek op de markt gebracht die het maar kan maken, speciaal ontwikkeld voor lange ritten in het zadel. De Premio voelt aan als een tweede huid en zit comfortabel en nauwaansluitend rond de benen, heupen en billen. De Forza stof zorgt voor een optimale spierondersteuning. Er wordt slechts heel beperkt gebruik gemaakt van naden. Deze zijn zo zorgvuldig geplaatst dat je geen last van schuren gaat ondervinden.  

De meeste Castelli producten zijn specifiek ontwikkeld om te racen en kennen een minimalistische afwerking. Met de Premio Bibshort wordt deze redenering achterwege gelaten en is COMFORT het codewoord.

Zo is er speciaal geopteerd om meer compressie te voorzien aan de benen. Verder biedt een extra ondersteuningsband rond je lende meer bescherming en ondersteuning, én zorgt zo de broek op zijn plaats blijft . Ook komt de Bibshort vooraan iets hoger voor optimaal comfort. 

De leg grippers zijn een knap staaltje van innovatie, met een nieuw baanbrekend systeem dat gebruik maakt van verticale silicone banden zonder in te boeten aan stretch vermogen. 

De ergonomische bretellen zijn volledig naadloos en verdwijnen als het ware wanneer je de Bibshort aantrekt. De zeem is de alom bekende en geprezen Progetto X2 zeem, een combinatie tussen uitstekende ondersteuning en padding. 

De Premio is écht de perfecte broek wanneer je iets extra vraagt van je benen, geest en uitrusting. Je zal meteen het comfortabele gevoel hebben vanaf het eerste moment dat je de Premio bibshort aantrekt. Dat gevoel zal nog altijd hetzelfde zijn na een lange rit in het zadel.