WOLVENBERG
TEAM

Onze 19 medewerkers vormen een (h)echt team. Samen met onze klanten gaan we de uitdagingen van de moderne retail aan.
Op regelmatige tijdstippen overleggen we, zowel formeel als informeel. Telkens proberen we als team onze banden te versterken, informatie uit te wisselen en
onze doelstellingen aan te scherpen.
Ons hoofdkwartier in Kontich, bij Antwerpen heeft alle troeven in handen om er ons echt thuis te voelen en vormt de uitvalsbasis voor onze talrijke lunchtime rides om alles waar we over schrijven uitvoerig te testen.

Sales

Arno Van Kommer

Sales Manager

Arno is onze Sales Manager. Na verschillende jaren als Senior Accountmanager Nederland nam hij eind 2013 de leiding over onze Sales afdeling. Hij staat in nauw contact met zijn sales mensen in the field en zorgt er elke 6 weken mee voor dat ze met een innoverende drive
de baan opgaan.

Ruben Crusio

Sales Advisor

Als triathleet kan Ruben 3 zaken ontzettend goed combineren. Deskundigheid is zijn troef, ad-rem humor zijn handelsmerk en hij loopt steevast de longen uit zijn lijf om het u als klant voor de wind te laten gaan. De fietsenwinkels in Noord- & Oost-Nederland varen er wel bij.

Dirk Jansen

Sales Advisor

DJ is de techie van het bedrijf en de master van de win-win deal. Hij wint nog geregeld noemenswaardige wielerwedstrijden en moet flink blijven trainen om zijn Judith voor te blijven. Die expertise van op de fiets neemt Dirk ook in zijn functie als sales advisor voor Zuid- en West-Nederland mee. Of het nu over voedingssupplementen gaat of de meest waterrepellent fabric. Dirk knows it all.

Alex Hopchet

Sales Advisor

Alex is de grondigste sales advisor die we in huis hebben. Hij maakte in no-time zijn wijdse sector van Antwerpen, Limburg, Wallonië en Luxemburg tot de zijne. Tot nader orde beschouwt hij zijn klanten als zijn kindjes en gaat voor hen door het vuur. Stel een vraag aan Alex en he’ll make it happen. Zijn grote droom is om zich ooit zonder schroom volwaardig triathleet te mogen noemen.

Mike Meuwis

Sales Advisor

Mike heeft West-België onder zijn hoede. Hij is de nieuwste aanwinst binnen het Sales Team. Hij is gepassioneerd door de fiets en alles daaromheen. Naast het fietsen spendeert Mike graag tijd met zijn familie en vrienden. Zijn bucketlist bestaat nog uit tal van sportieve uitdagingen zowel op als naast de fiets.

Finance, HR & Office Management

Katrin Van Ermengem

Finance & HR Manager

Katrin is de HR & Finance manager van Wolvenberg. Ze is verantwoordelijk voor ons personeelsbeleid en de boekhouding.
Uiteraard waakt ze, streng maar rechtvaardig, over een gezonde financiële structuur.
Op het vlak van personeelsbeleid zorgt zij voor alle elementen die noodzakelijk zijn om de beste mensen niet alleen aan te trekken maar ook bij Wolvenberg te houden. Als geen ander begrijpt zij het DNA van de echte “Wolvenbergers”.

Karin Smolenaers

Office Assistant

Karin is de echte duizendpoot van Wolvenberg. Zij regelt reservaties, boekt vluchten, bestelt papier, inkt,
koffie, broodjes, beantwoordt IT-vraagstukken en is bovendien de stem die u meestal eerst hoort aan de telefoon! Daarnaast helpt ze iedereen verder met de meest uiteenlopende vragen en is ze ook in departement Finance van onschatbare waarde als side-kick van Katrin.

Brand Building

Mark Heylen

Zaakvoerder

Sinds 1999 leidt Mark Wolvenberg. Een gezonde passie voor de fiets combineert hij met strategisch inzicht in de markt. Hij gelooft in een duidelijke keuze voor selectieve distributie en in een sterk partnership met zowel klanten
als leveranciers.

Manu Verhelst

Brand Builder Sportful & Marketing Coördinator

Manu heeft de meeste merken al eens onder zijn hoede gehad en is dan ook de geknipte persoon om de dagdagelijkse leiding op te nemen van het marketing departement. Naast het reilen en zeilen van de brand
builders waakt hij ook over het uitbouwen van Sportful.

Lode Merckx

Brand Builder Castelli, SealSkinz & Alpinestars

Lode plaatst al eens graag een demarage op de helling van de Bosstraat, niet zo ver van kantoor.
Hij bewaart immer zijn cool bij het uitwerken van nieuwe campagnes en zal zich vanaf 2017 ook in de wereld van het mountainbiken verdiepen nu hij ook Alpinestars onder zijn hoede heeft.

Hannes Goddaert

Brand Manager Enervit Sport, Roeckl & uvex

Hoewel Hannes nog maar sinds begin 2017 onze rangen vervoegde, lijkt het alsof hij er al zijn hele leven is. Hij zette meteen Enervit terug op de kaart middels enkele events in België en Nederland en heeft ook onze 2 Duitse merken onder de hoede. Zowel uvex als Roeckl worden
vakkundig in de markt gezet door deze erg gedreven
Mechelaar.

Yoni Peeters

Digital Brand Builder

Wonderwoman met een computer. Yoni beheert niet alleen onze website en webshop en het functioneren van de Squadra Velo webstek, ze is tevens verantwoordelijk voor alles wat met social media te maken heeft.
Vakkundig zet ze de ideeën van onze Brand Builders om in succesvolle Facebook- of Instagramcampagnes. Ze zet ook haar beste beentje voor om jullie winkelpunten mee te betrekken in onze commerciële uitingen.

Squadra Velo

Tomas Vandereycken

Teamwear Expert

Tomas is een krak in zijn vak. Al bijna 10 jaar begeleid hij winkels en teams om van de levering van hun teamwear een feest te maken. Het proces dat daaraan vooraf gaat wordt nauwgezet opgevolgd, waardoor Tomas problemen voorziet voor ze er zijn.
Zijn vertrouwen in de kwaliteit van onze merken is zijn grootste troef, de individuele begeleiding voor jouw project zijn grootste kwaliteit.

Anton Ardui

Teamwear Expert

Anton leerde eerst intern onze merken kennen en neemt zijn kennis nu ook mee de baan op. Hij is onze hengel bij uitstek om bedrijven groot en klein in hun design en onze kleding te laten rondfietsen. Zijn connecties uit de eventsector en de eigen fietsactiviteiten zijn zijn eerste targets natuurlijk.

Customer Care

Toon Geukens

Operations Manager

Als klant komt u met Toon niet zo heel vaak in contact. Hij leidt zowel het magazijn als onze klantendienst naar de juiste processen en structuren. Dankzij een continu verbetertraject slagen we erin om ons Serviceniveau jaar na jaar nog te verbeteren. Toon heeft een verleden in de logistiek en is ook qua IT één van de drijvende krachten.

Jimi Van Riet

Magazijnbediende

Naast de dagelijkse orderpickings en het magazijnwerk is Jimi ook verantwoordelijk voor de verwerking van garanties. Hij evalueert deskundig waar het probleem zich situeert!

Linda Michiels

Magazijnbediende

Linda is een vrouw van weinig woorden, maar ze verzet wel bergen werk. Een verse container vanuit Italië of een nieuwe zending vanuit Engeland zijn voor Linda als gesneden koek. Ze zorgt er minutieus voor dat u krijgt wat u vraagt!

Kira Tjurina

Customer Care Medewerker

Kira heeft één hand aan de telefoon om al uw extra vragen te onderzoeken, een tweede hand aan de knoppen om u van het perfecte antwoord te voorzien, met een derde hand becijfert ze foutloos wat het zal kosten en met een vierde regelt ze dat het op het juiste moment in uw bezit komt. Om maar te zwijgen van het aantal glimlachen waarmee ze alles nauwgezet afwerkt voor U.

Liesbeth Leten

Inkoop Medewerker

Liesbeth scoort een driepunter op het vlak van stockbeheer en inkoopbeheer. Ze verwerkt de administratie van de inkomende goederenstroom, Uw pre-orders en zorgt ervoor dat onze voorraad tijdig aangevuld wordt.