Enervit sportvoeding
Enervit producten

Kwaliteit en innovatie

In hun onderzoekscentrum aan het Comomeer ontwikkelt Enervit producten die dankzij de nauwkeurige selectie van grondstoffen, hoogwaardige productieprocessen en gecertificeerde controles uniek zijn wat veiligheid en kwaliteit betreft. Daarnaast ontwikkelt Enervit ook voortdurend nieuwe trainingsmethoden en revolutionaire voedingsstrategieën om zo voeding, training en prestatie optimaal op elkaar af te stemmen.
Een mooi voorbeeld hiervan is de Carbo Flow, een uniek product dat cacao flavanolen bevat die ervoor zorgen dat de bloeddoorstroming op natuurlijke wijze gestimuleerd wordt, waardoor meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren kunnen vloeien.

Compleet gamma: Voor, tijdens en na het sporten

Het Enervit gamma bestaat uit producten die voor, tijdens en na het sporten gebruikt dienen te worden. Voor het sporten, om de beschikbaarheid van koolhydraten en waterreserves te optimaliseren; tijdens het sporten, om de uitputtende energiereserves continu aan te vullen en
na het sporten, om het lichaam terug te geven wat het tijdens de inspanning heeft verloren en het optimaal voor te bereiden op een volgende inspanning.