STRATEGIE

Passie
Bij Wolvenberg zijn we er vurig van overtuigd dat passie het verschil maakt . Een vurige passie voor de wielersport, maar ook passie voor kwaliteit, passie voor service en passie voor partnership.

40 jaar ervaring
Wij vinden de wielersport de mooiste sport van allemaal. Al meer dan 40 jaar specialiseert Wolvenberg zich in kleding en accessoires die fietsen leuker, sneller, comfortabeler en veiliger maken of het nu op de racefiets of op de mountainbike is.

Kwaliteit
De merken die wij voeren werden bewust geselecteerd op basis van verschillende criteria. Kwaliteit speelt daarbij een belangrijke rol. Het fundamenteel besef dat kwaliteit leidt tot betere prestaties vind je alleen bij echt sterke merken terug. Onze producten zijn duurzaam en bieden steeds een meerwaarde op zowel het vlak van prestaties als design. 

Partnership
Samen met onze klanten en leveranciers bouwen wij elke dag aan de merken die we vertegenwoordigen door win-win-relaties aan te gaan en zo de fietser te inspireren tot grootse prestaties.

Service
Producten voor de fiets zijn uiterst technische producten. Uiteraard gaat er, de strenge kwaliteitscontroles ten spijt, ook wel eens iets mis. Zowel de consument als de handelaar moeten kunnen rekenen op een snelle en doeltreffende oplossing. Onze klantendienst beantwoordt vragen snel, handelt garanties vlot af en ja, als we beloven om terug te bellen, doen we dat ook.

Lange termijn samenwerking
Enkel door samen te werken worden grootse resultaten verwezenlijkt. Wolvenberg wil dan ook verder gaan dan de gewone koper - verkoper relatie. Wij willen met onze klanten meedenken en hun suggesties opnemen in ons aanbod.  Wij bieden ondersteuning in de vorm van opleidingen, brochures, displays en gratis advies.