Wolvenberg is proud to present: Uvex!

Met grote trots stelt Wolvenberg uvex aan u voor!

‘Protecting people’ is wat uvex al meer dan 90 jaar met passie doet. Zij zien het beschermen van mensen als hun taak en hun verantwoordelijkheid, elke dag opnieuw.

Dit familiebedrijf met meer dan 2300 werknemers ontwikkelt en vervaardigt bijna al zijn producten in Duitsland. Over alle sporttakken heen beschermt uvex wereldwijd meer dan 1000 professionele atleten die er mee voor zorgen dat uvex de beste van de klas is en blijft. Verschillende wereldtoppers zoals Zabel, Kittel, Gilbert, Cavendish of Dumoulin behaalden al indrukwekkende resultaten met de helmen van uvex.

uvex richt zich echter niet alleen op het beschermen van sporters maar zet ook hoog in op het beschermen van mensen op de werkvloer. De kruisbestuiving tussen deze twee werelden zorgt voor bijzonder innovatieve en kwaliteitsvolle producten die mensen over de hele wereld dagelijks beschermen, tijdens welke activiteit dan ook.

Helmen
De uvex helmen kenmerken zich door een fantastisch design en een uitstekende pasvorm dankzij het IAS (individual adapting system) waarmee je de helm zo afstelt dat hij op elke hoofdvorm past. Bijna alle helmen zijn ook 3D aanpasbaar om de ideale afstelling te garanderen. De monomatic lock zorgt er dan weer voor dat je de sluiting moeiteloos met één hand kan openen en weer dichtdoen. Samen met de verschillende types van padding en de optimale ventilatie zorgen deze features ervoor dat de uvex helmen bij de beste en de veiligste helmen op de markt zijn.

Brillen
Ook in de brillen collectie komen verschillende technologieën terug. De variomatic technologie zorgt ervoor dat de lens via een chemische reactie verandert van licht naar donker, afhankelijk van de weersomstandigheden. De variotronic lijn gaat zelfs nog een stap verder. Daar past de lens zich in een vingerknip aan aan de omstandigheden door het elektronisch switchen tussen een lichte en donkere lens. Daarnaast is er ook een mooie collectie van brillen met verwisselbare lenzen, een sportief instapmodel en een leuke kindercollectie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *